fastnet:+86 0769-88117095   E-mail:Kontakt nu

Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd

Hvilket materiale er gummibåndet lavet af?

What materiale er gummibåndet lavet af?

gummibåndet har bestået SGS standardprøven for at udelukke forbudte tungmetaller og giftige stoffer. Det er miljøvenligt uden du. Den blandes med latex. Det har karakteristika ved høj forlængelse, god modstandsdygtighed, lav pris og bekvem brug. Fremstillingsprocessen omfatter knusning, vulkanisering, demoulding, skæring (strimmel) og anden behandling. Hovedsagelig brugt til banker.

it har karakteristika for ikke-ntoxic, lugtfri, ikke-neskift, høj temperatur og kold modstand, vandtæt, gennemsigtig og anti-nation. Og farveblandingseffekt, lysende virkning, fluorescerende virkning, duftende effekt og glitterpulverblandingseffekt.---3.81.jpg

rubber band relateret Introduktion:

1. Gummibåndsproces: presset af hydraulisk maskine.

2. Gummibånd farve og størrelse: lyse og farverige farver, faste farver, lysende farver, fluorescerende farver, gummibånd af forskellige størrelser. Hovedsagelig brugt til at klikke på varer.

3. Sikkerhedsstandarder: De er lavet af gennemsigtige silikoneharpiks tilsætningsstoffer, indeholder ikke forskellige tungmetaller og giftige stoffer inden for det specificerede område, er miljøvenlige og ikke-ntoxiske, og kan bruges med tillid.

-
.

Tidligere: Gummiproduktionsproces

Næste: Hvad er de fælles gummibåndsmat...