fastnet:+86 0769-88117095   E-mail:Kontakt nu

Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd

Gummiproduktionsproces

1. Gummi, der tappes:

    latexen opbevares i mælkekanalerne i barkens phloem, og barken skæres åben. Mælken-like latex vil strømme ud kontinuerligt ved hjælp af Turgor-trykket på selve mælkekanalen og de tynde celler omkring det. Gummi tapping er generelt omkring 4 om morgenen. På dette tidspunkt er temperaturen relativt lav, vandet i tyggegummitræet er fuldt, og turgor-effekten af ​​cellerne er den største på en dag, og gummiudladningen er relativt glat, så udgangen af ​​gummi tapping i det tidlige morgenen er høj.


2. Lim kollektion:

    different sæsoner, forskellige sorter, længden af ​​limudladningstiden er meget anderledes,når de fleste af tyggegummi træer har brudt drop s, limen kan indsamles, og limsamlingen skal være afsluttet, før solen stiger. Limlinjen forlod træet efter at have indsamlet den friske latex i skålen og den resterende gel i limkoppen. Det kan generelt laves tilnr. 10,nr. 20 standardgummi, tyndbrun crepe film, blandet crepe film og olie-ævnte gummi.


3. Latexrensning:

   Latex rensning er fjernelse af urenheder i latex gennem filtrering, centrifugalseparation ognaturlig sedimentering. Urenheder i gummi vil reducere ydeevnen af ​​gummiprodukter. Såsom ikke resistent over for rive, ikke abrasion, høj varmegenerering, dæk delaminering osv. For standard gummi, urenhedsindhold er en vigtig indikator. Derfor er latexrensning en vigtig foranstaltning for at sikre forbedring af gummi kvalitet.-


4. LATEX COAGULATION:

   The renset latex indføres i koagulationstanken og koaguleres med syre. Denne syre added koagulationsproces er i øjeblikket udbredt og er en af ​​de vigtige forbindelser, der påvirker kvaliteten af ​​naturgummi. Koagulationsmetoden, koagulationskoncentrationen og koagulationstiden for latexen vil påvirke gummiets plastretentionshastighed. Gummi plasticitet er af stor betydning for processen drift af gummiproduktproduktion. -


5. Tyndning og creping:

Den koagulerede latex rulles mekanisk og dehydreret for at blive en tyndere, ensartet tyk koagulum. Dette øger overfladen af ​​filmen og forkorter tørretiden. Samtidig øges styrken af ​​gummimaterialet, og formålet med at opnå en indledende form er gavnlig for at sikre kvaliteten af ​​yderligere behandling af gummimaterialet og forbedre produktionseffektiviteten.   

6. Granulering:

gummiematerialet pelleteres af en hammermølle, og de resulterende partikler har uregelmæssige former, porer og grove overflader, som forbedrer tørringen og emballagen af ​​gummimaterialet i den efterfølgende proces. Gennem granulering forbedres de fysiske egenskaber og bulkdensiteten af ​​gummiforbindelsen betydeligt. Gem transport, opbevaring og emballeringsplads, og forbedre råvareværdien og markedets konkurrenceevne for forarbejdet gummi.   


7. Tørring:

Sæt den våde granulære lim i tørringsbilen til tørring. Tørringsgraden af ​​granulær gummi under behandling vil påvirke det flygtige indhold af standardgummi. Når det flygtige indhold i gummi er lavere, desto vanskeligere er det at vokse skimmelsvamp under opbevaring, desto stærkere er anvendeligheden i produktionen, jo lavere er risikoen for brænding under produktbehandling, jo bedre blødgøringseffekten og lettere er det at producerer high quality gummi produkter.  -

8. Lim vejning:

if Temperaturen af ​​den bagt granulære lim er stadig meget høj, det ernødvendigt at vente på, at varmen skal spredes til den specificerede temperatur,når limen udledes til vejd og pakkes i tid. På denne måde er gummiet ikke let at absorbere fugt og returnere fugt og forårsage formvækst, som bidrager til langvarig opbevaring og forbedrer gummiets ydeevne. Pånuværende tidspunkt ernettovægten af ​​indenlandske fuld latex 33,3 kg eller 40 kg.

   9. Tryk på PASSAGE:-


Sæt den angivne vægt af granulær lim i pakkemaskinen til at trykke, den granulære lim vil skifte fra en løs tilstand til en kompakt gummi med en bestemt specifikation og en firkantet form. Den stærke gummi kan transporteres, stables og opbevares bedre.

  10. Emballage: 


Plastposen er dobbelt

pakket i polyethylenfilmpose og polypropylenvævet taske, som hjælper med at holde gummi rent og tørt, forhindrer forurening af udenlandske urenheder under transport og opbevaring og forhindrer gummi fra at holde sig til hinanden og forurener støv,når den stables.

   11. Heap ind i biblioteket:-


The opbevaring af plastikposer skal stables i kategorier ogniveauer. Stackhøjden er 4

6 lag, og staklængden er ikke begrænset. Det ernødvendigt at være godt ventileret, tørt, rent og ikke lækker for at undgå muggen og forringelse af gummiet. Fyrværkeri bør være strengt forbudt i gummibehandlingen, og brandfarlige materialer bør ikke opbevares inærheden.

   

Tidligere: Hvorfor er gummibåndene vi ofte ...

Næste: Hvilket materiale er gummibåndet...