fastnet:+86 0769-88117095   E-mail:Kontakt nu

Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd

Gummi fortsætter med at opretholde lave chok

in den tredje uge af april 2021, fortsatte gummi at svinge på et lavtniveau, hvilket var svingende mellem 13.500 og 14.000. Men fra ugen i ugen var gummi relativt stabil i denne uge, bortset fra faldet på 215 yuan/ton i weekendennat handel. Resten af ​​operationen var dybest set forventet, og fredag ​​aften lukkede på 13,520 yuan/ton.


There var stadig mangenegative faktorer på gummiens fundamentale i sidste uge, især på den opstrøms råmateriale ende. De seneste opstrøms grundlæggendenyheder er blevet den vigtigstenegative faktor. Yunnan, Hainan og store gummi-producerende lande i Sydøstasien begynder også at høste. Noteringen af ​​nye råvarer betyder, at 13.000 linjer begynder at stå over for visse tryk. Og fornylig er der data, der viser, at det Malaysiske Bureau of Statistics annoncerede torsdag, at i februar 2021 stegnaturgummiproduktionen med 9% fra 45.735 tons i januar til 49.840 tons. På et år-on-year basis, Malaysia' snaturgummiproduktionen faldt 0,1% i februar. I februar 2021 var Malaysia' snaturgummieksport 54632 tons, en stigning på 13,5% fra 48.125 tons i januar.


The Driftshastigheden er ikke særlig optimistisk på kort sigt. Indenlandske dækselskaber' Semi-steel Dæk Driftsbelastning var 73,61%,ned 0,75% fra sidste uge. Prisforskellen på syntetisk gummi som etnaturligt gummilomkomplement udvides også. Gummi fortsætter med at være bearish i denne uge eller den indre skildring af de fleste investorer. Andre Commodity Futures oplevede også blandede udsving i den sidste uge. Den indenlandske dataapport viser, at Kina

39; s BNP i første kvartal steg med 18,3% år
on \

YEAR, en stigning på 10,3% i løbet af første kvartal 2019 og en gennemsnitlig vækstrate på 5,0% om to år. Merværdien af ​​industrielle virksomheder over udpeget størrelse i marts steg med 14,1% år

on&year, som var mindre end den forventede 18%. Bureau of Statistics udtalte, at dennationale økonomi viste et vedvarende og stabilt opsving i første kvartal. Samtidig skal det bemærkes, at den globale epidemi stadig spredes, det internationale miljø er komplekst, og det internationale miljø er meget usikkert og ustabilt; Grundlaget for indenlandsk økonomisk opsving er ikke stærk, men de lange \\ historie strukturelle modsætninger er stadig fremhævet, og der er opståetnoglenye udviklinger. Situationen erny. I detnæste skridt skal vi fortsætte med at konsolidere grundlaget for#stability-, akkumulere styrken af ​​-progress-, holde bundlinjen af ​​-guarantee-, opretholde kontinuiteten, stabiliteten og bæredygtigheden af ​​makroøkonomiske politikker, uddybe reformen og åbning og innovation og holder økonomien opererer inden for et rimeligt rækkevidde. Fremme High"Quality Economy Development."""""This uge, gummi forventes at fortsætte med at svinge på 13000 linjen, og det vil være sværere at bryde opad. Men udover spotprisstøttennær 13000 er der stadig en anden støtte. Det forventes, at der ikke vil værenogen Cliff-likenedadgående situation og opretholde rækkevidde chokdrift.


Tidligere: Hvad er de fælles gummibåndsmat...

Næste: Commodity Futures blomstrer, gumm...